belupo
pattern-left pattern-right


belcura
HE СОДРЖИ

Кожата кај возрасни покажала висока подносливост како на основната формула, така и на сребрените микрочестички кои ги содржи Belcura емулзијата.

 

МАКСИМАЛНА
БЕЗБЕДНОСТ
И ПОДНОСЛИВОСТ

При развојот на Belcura емулзијата, настојувавме да развиеме производ кој ќе обезбеди максимална безбедност и подносливост. Belcura емулзијата содржи хранливи и хидратантни компоненти со највисок степен на чистота, без дополнителни елементи кои би можеле да предизвикаат алергија или надразнување на кожата.

ЗА ПРИМЕНА КАЈ
ДЕЦА И ДОЕНЧИЊА
ПОСТАРИ ОД 6 МЕСЕЦИ

Belcura емулзијата исклучително добро се поднесува и при долготрајна употреба.

Нејзината формула е погодна за примена кај деца и новороденчиња, над 6 месеци, со сува и осетлива кожа.